Ön is elmúlt 40 éves? 
Tart tőle, hogyan fogja megszokni új multifokális szemüvegét?

Itt a megoldás: garantált könnyű megszokás, korlátlan látás élmény mozgás közben is a Varilux XR lencsékkel!

Miért válassza a Varilux® XR series-t?

  • A lehető legjobb multifokális szemüveglencse az Essilor kínálatában5
  • Környezettudatos tervezésű szemüveglencse6
  • A viselők 95%-a az első napon megszokta a lencsét9
Korszakalkotó lencsekoncepció

Három exkluzív Essilor-technológia egyesül ebben a lencsében:

  1. Az XR-motion™ optimalizálja a lencséket az Ön receptértéke és előrevetített látási szokásai alapján, így folyamatos éles látást biztosítva
  2. A Nanoptix® technológia csökkenti az optikai hibákat a lencse széli részein, hogy mozgás közben, például lépcsőn sétálva, minimalizálja a zavaró "hintaeffektus" érzetet
  3. Az Xtend® karnyújtásnyi távolságokban azonos fejtartás mellett több tekintési irányban is éles tiszta képet eredményez a dinamikus munkavégzés érdekében. 
Tudta? A presbyopia egy teljesen természetes folyamat, amely 40 éves kor körül kezdődik és lényegében a szem alkalmazkodóképességének folyamatos gyengülését jelenti. Ezt a mindennapokban úgy élhetjük meg, hogy az apró betűk kezdenek összemosódni és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. A jó hír, hogy a probléma kezelhető! Az ideális megoldás a multifokális szemüveg viselése, amelyet több mint 50 évvel ezelőtt talált fel az Essilor egy fiatal kutatója. Ez a Varilux márkanévre keresztelt szemüveglencse, amely 50 éve töretlenül birtokolja a világ vezető multifokális lencséje címet. 

 
Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, mely határtalan szabadságot biztosít Önnek: stabil látásélményt mozgás közben és széles látóteret. Ezeket a lencséket a legújabb optikai kutatások és a szemüvegviselők fiziológiájának ismerete alapján fejlesztettük ki, létrehozva a Varilux választék legtökéletesebb szemüveglencséit.
 

 

Készítette: Silverside Stúdió